20. apríla 2013

Máte po lyžovačke chuť na Deep Purple ?

Rocková legenda Deep Purple vystúpi 30.04.2013 na svahoch v prestížnom Ischgl. Lyžiarske stredisko Ischgl je známe špičkovými kultúrnymi akciami, ktoré lákajú mladých na lyže. Ischgl ponúka perfektnú vysokohorskú akustiku, čo oslovuje významných hudobníkov aby vyskúšali koncertovať v prostredí alpských štítov.
Deep Purple IschglDeep Purple po lyžovačke v Ischgl
Ukončenie lyžiarskej sezóny v lyžiarskom stredisku Ischgl zaklincuje rocková pecka Deep Purple. "Párpli" sú na svetovej scéne od roku 1968, kedy prerazili skladbou Hush. Nasledovalo množstvo úspešných albumov In Rock, Fireball, Machine Head, Stormbringer, Perfect Strangers, The House of Blue Light, Slaves and Masters, The Battle Rages On, Purpendicular, atd. až po posledné LP s názvom Now What?! ktoré je ešte teplé z výroby. "Čo teraz" bude hlavným ťahákom pre fanúšikov tejto kapely, hôr a lyžovačky.
Nádherná panoráma a nadmorská výška nad 2.300m prispievajú k jedinečnej atmosfére a čistému, nenapodobiteľnému zvuku rockových tónov. Hrať vysoko v horách je zážitkom pre fanúšikov aj pre hudobníkov samotných. To dosvedčia významní interpreti, ktorí to už v lyžiarskom stredisku Ischgl vyskúšali. Vystúpenia v Ischgli absolvovali Elton John, Sting, Tina Turner, Pink, Kylie Minogue alebo Alicia Keys.
Ak máte chuť na Deep Purple po lyžovačke, urobte si výlet budúci víkend na top podujatie tejto jari. Smer Lyžiarske stredisko Ischgl. Očakávajú sa desiatky tisíc nadšených priaznivcov hard-rocku a zimných športov. Pred publikom a impozantnou alpskou scenériou zahrá skupina v zložení Ian Gillan (spev), Roger Glover (basa), Ian Paice (bicie), Steve Morse (gitara), Don Airey (klávesy). Zaručený nezabudnuteľný zážitok pod holým nebom. Priamo v srdci Álp zaznejú slávne hity Smoke on the water, Fireball, či Strange Kind of Woman, ktoré už desaťročia privádzajú publikum do varu. Prekvapením bude niečo neznáme z nového albumu Now What ?!
Dopoludnia je na programe firn, jarná lyžovačka plná zábavy s priateľmi. Snehu je v Ischgl stále dostatok, atrakcií a nápojov čo hrdlo ráči. Popoludní zahodiť lyže a rockový ošiaľ môže začať. Zastavíte sa až nad ránom v niektorom z barov, ktoré v Ischgli frčia celú noc. Nezabudnite ešte doma poriadne naštopať peňaženky.
Deep Purple on the rocksIan Gillan už v minulosti myslel na hory - napr. projekt On The Rocks 2010, In Rock 1971 ;-)
Zábavu podporili staré osvedčené skladby, približne v polovici koncertu zaznela uputávka na nový album. Všetci členovia kapely si počas koncertu našli miesto na sólový prejav, presne ako to Deep Purple od nepamäti robili. Lyžiarske stredisko Ischgl patrí aj vďaka takýmto top-kultúrnym akciám k absolútnej špičke v oblasti zábavy, eventov, apré-ski a nočného života. Lyžovačka je v Ischgl tiež päťhviezdičková. Lyžiarske stredisko je vhodné pre skupinky a partie, náročnú klientelu. Nezabudnuteľné finále zimnej lyžiarskej sezóny 2013 - Smoke @ The Top Of Austrian´s Mountains.
Playlist z Ischglu:

Mars, The Bringer Of War
Fireball
Into The Fire
Hard Lovin´ Man
Maybe Iam A Leo
Strange Kind Of Woman
Contact Lost
Steve Morse Guitar (solo)
All The Time In The World (Now What)
Well Dressed Guitar
Lazy
No One Came
Don Airey Keyboard (solo)
Perfect Strangers
Space Truckin
Smoke On The Water
Going Down
Hush
Roger Glover Bass (solo)
Black Night
Now What:

1/ A Simple Song (00:00 s)
2/ Weirdistan (04:44 s)
3/ Out Of Hand (09:02 s)
4/ Hell To Pay (15:06 s)
5/ Body Line (20:23 s)
6/ Above And Beyond (25:06 s)
7/ Blood From A Stone (30:40 s)
8/ Uncommon Man (36:10 s)
9/ Après Vous (42:34 s)
10 All The Time In The World (48:50 s)
11 Vincent Price
12 It´ll Be Me
13 First Sign Of Madness (57:10 s)


Máte chuť na nový Deep Purple ? Now What ?!




Peter Snežko, rock and snow

1 komentár:

  1. Now What je pecka, kapela s perfektným originálnym duchom. Klenot. Bodaj by dali este vela tonov svetu.

    OdpovedaťOdstrániť